Tjenester

Se våre elektrikertjenester

VI KAN FAGET!

Våre elektrikere står klare til å skreddersy den beste løsningen for deg! Ved ferdigstilling av arbeidet mottar du en sluttkontroll for å sikre at installasjonen er i henhold til lover og forskrifter. 
nhelektro

ELBIL-LADER

Vi hjelper deg med å finne den beste ladeløsningen for din el-bil. Unngå jordfeilproblemer med sikker montering fra oss!
nhelektro

SMARTHUS

Ønsker du deg smarthus? Vi hjelper deg med å velge og installere rett smarthusløsning for din bolig. Spør oss om smarthus!
nhelektro

EL-SJEKK

Sikkerhet og kvalitet kommer i første rekke. El-sjekk innebærer gjennomgang av sikringsskap, kabler, stikkontakter og brytere.
nhelektro

REHABILITERING

Planer om å pusse opp boligen din? Vi har god erfaring med elektriske installasjoner. Snakk med oss rehabilitering!
Sikringsskap

SIKRINGSSKAP

Sikringsskapet er selve punktet for elektronikken i boligen din. Vi hjelper deg med forsvarlig sjekk og montering av sikringsskapet. 
nhelektro

BELYSNING

Drømmer du om downlights på badet eller i stuen? Vi hjelper deg med å finne den perfekte løsningen for din bolig. Spør oss i dag!
nhelektro

VARME

Varmekabler på badet, i gangen eller kanskje i trappen ute? Vi har god kompetanse på installering av varme. Vi hjelper deg!
nhelektro

NYBYGG

Bygge nytt hus? Å legge til rette for et sikkert og økonomisk strøm-forbruk er en viktig del av planleggingen. Spør oss om hjelp!
nhelektro

INTERNKONTROLL

Vi utfører internkontroll  av el-anlegg i næringsbygg. Jevnlig kontroll forebygger brann og ulykker på arbeidsplassen.

SNAKK MED OSS OM DITT BEHOV.

KONTAKT OSS
Vi utfører service og nyinstallasjon av elektriske anlegg for private og offentlige i Bergen og omegn. Med lang erfaring i bransjen kan du være trygg på at jobben blir utført etter gjeldende regler og forskrifter.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram