Belysning

NH Elektro rådgir deg gjerne på valg av belysning og lysdesign. Valg av belysning kan ha stor betydning for atmosfæren og funksjonaliteten i ett rom, hus eller uteområde. Om du ønsker kan dette også enkelt styres med ulike smarthjem-løsninger. Vi tilbyr et bredt spekter av belysningsløsninger, og har god erfaring med å finne den optimale lyssettingen for ditt hjem eller bedrift. 

Valg av belysning er ikke bare viktig for atmosfæren, men også for sikkerheten og energieffektivitet. Ved å velge en autorisert elektriker som oss i NH Elektro er du sikker på at alt er i henhold til gjeldende forskrifter, og er brannsikkert. I tillegg kan mange spare mye i strøm og kroner på å bytte til mer energieffektiv belysning som LED.

Innebelysning

Innenfor innebelysning finnes det mange ulike valgmuligheter. De mest vanlige er:

LED-lys

LED-pærer og LED-stiper er en populær og energieffektiv løsning. LED-pærer bruker mindre strøm enn tradisjonelle lyspærer, og har også en lengre levetid. De er tilgjengelige i en rekke forskjellige farger og styrker, slik at du kan finne den perfekte belysningsløsningen for ditt hjem. LED-stiper er med på å skaper en eksklusiv og lukseriøs stemning, samtidig som muligheten for å justere lysstyrken bidrar til lunhet og varme. Vi rådgir deg gjerne for å finne den beste løsningen for ditt bruk.

Spotter

Spotter er en elegant og moderne belysningsløsning. De kan brukes til å skape en koselig atmosfære i et rom, eller til å lyse opp et bestemt område. Spotter finnes i forskjellige størrelser og farger, og kan også justeres for å gi den perfekte belysningen til enhver anledning. Vi anbefaler å bytte til eller montere nye LED-spotter for den mest energieffektive og lengstvarende løsningen! Kontakt oss gjerne så kan vi finne den beste løsningen.

Pendellamper

Pendellamper er hengelamper som skaper et blikkfang og fin belysning. Disse brukes ofte over spisebordet, i trappeoppganger eller på soverommet. Særlig populært er det blitt å henge disse over nattbord! Pendellamper finner i mange ulike stiler og materialer, og vi kan rådgi deg på en god løsning til deg.

Vegglamper

Vegglamper kan brukes til å skape en myk og stemningsfull belysning i et rom. De kan også brukes til å belyse gangen, trappene eller andre områder som trenger litt ekstra lys. Vegglamper finnes i mange forskjellige stiler og størrelser, slik at du kan finne den perfekte belysningsløsningen for ditt hjem.

Taklamper

Taklamper er en av de mest vanlige belysningsløsningene for et hjem. De kan brukes til å belyse et helt rom eller et bestemt område. For små rom som boder kan dette være et godt alternativ. Taklamper finnes i mange forskjellige stiler og størrelser, fra enkle og moderne til elegante og klassiske.

Utebelysning

Hagebelysning

Hagebelysning kan brukes til å belyse spesielle områder i hagen din, for eksempel planter, busker eller trær. Det finnes også en rekke forskjellige hagebelysninger som er designet for å skape en koselig og avslappende atmosfære i hagen din. Her har vi spesielt montert lyskastere i bed for å lyse opp spesifikke planter

Varierte Løsninger

Varierte Løsninger for Utebelysning Vårt utvalg omfatter spotter, vegglamper, taklamper, LED-striper med mer. Disse løsningene gir muligheter for å skape ulike atmosfærer utendørs. Spotter kan markere stier eller interessante detaljer, vegglamper gir elegante lyseffekter på vegger, taklamper gir generell belysning, mens LED-striper gir fleksible og energieffektive alternativer.

Rådgivning

Vi kommer gjerne med anbefalinger tilpasset ditt behov. NH Elektro hjelpe deg med å finne den optimale løsningen for ditt hjem eller bedrift. Våre erfarne elektrikere gir deg råd om hva som passer best for deg og ditt budsjett.

Vi holder oss oppdatert på lover og forskrifter, og gjennomfører årlig alt av nødvendig kursing og lisenser.

VI KAN FAGET!