Varme

Oppvarming av bolig står for mellom 60-80 prosent av strømforbruket. Dette kan variere i stor grad med tanke på alderen til boligen, men varme har en betydelig påvirkning på strømregningen. Vi hjelper deg gjerne med å finne den mest energieffektive løsningen for oppvarming av boligen din.

Våre erfarne elektrikere kan hjelpe deg med alt fra installasjon av varmekabler til montering av vifteovner.

Varmekabler under Gulvet

Varmekabler er en populær løsning for å holde gulvet varmt, spesielt på badet eller i rom med fliser eller steingulv. Våre elektrikere kan installere varmekabler under gulvet ditt, skaper en behagelig og varm overflate å gå på. Dette gir ikke bare komfort, men sparer også plass ved eliminering av behovet for radiatorer eller andre varmekilder.

Effektive Vifteovner

Vifteovner kan være en effektiv løsning for å opprettholde varme i rom, spesielt når du trenger en mer fleksibel og bærbar varmekilde. Våre elektrikere står klare til å hjelpe deg med å velge og installere riktig vifteovn som passer til ditt hjem og dine spesifikke behov.

Planlegging og Samarbeid med Andre Aktører

Vi tar hånd om planleggingen og samarbeider med andre fagfolk som tømrere for å sikre en helhetlig rehabiliteringsprosess. Ved behov kan vi også koble våre kunder med pålitelige tømrere for ytterligere arbeider og tilpasninger.

Vi holder oss oppdatert på lover og forskrifter, og gjennomfører årlig alt av nødvendig kursing og lisenser.

VI KAN FAGET!