Smarthus

Vi tilbyr alt fra enkle installasjoner til mer komplekse smarthusløsninger. Smarthusinstallasjon kan gi en rekke fordeler, og vi kan tilby løsninger tilpasset dine ønsker og behov. Med integrering av smarthusprodukter i hjemmet kan du styre både lys, varme og alarmsystemer fra telefonen. Vi har bred og god erfaring med flere leverandører av smarthusintegrasjoner, blant dem er Plejd, Futurehome og Elotek Ajax.

I tillegg til belysning og varme, kan vi hjelpe deg med å installere andre funksjoner som er en del av smarthusløsninger. For eksempel kan de hjelpe deg med å integrere ulike typer sensorer som gir deg mulighet til å overvåke og styre energiforbruket ditt mer effektivt. Dette kan bidra til å redusere strømregningen din og gjøre hjemmet ditt mer miljøvennlig.

Vi har bred og god erfaring med flere leverandører av smarthusintegrasjoner, blant dem er Plejd, Futurehome og Elotek Ajax.

Plejd

Plejd er en av løsningene som NH Elektro kan tilby i smarthusinstallasjonen din. Plejd er et trådløst system som gir deg mulighet til å styre belysning og andre funksjoner i hjemmet ditt fra en app på mobilen din. Dette gjør det enkelt og fleksibelt å justere og tilpasse belysningen etter dine behov og ønsker. Denne løsnignen er også kompatibel med Google Home.

Ajax

Ajax er en annen av løsningene som vi i NH Elektro kan tilby. Ajax er et alarmsystem som gir deg full kontroll over sikkerheten både hjemme og på hytten, både med hensyn til brann og overvåkning. Med Ajax kan du overvåke inntrengere og andre hendelser i sanntid, og få varsler på mobilen din hvis det skulle oppstå en nødsituasjon. Vi tilbyr ulike pakker til ditt behov. Ta kontakt så finner vi løsningene som passer best for deg og dine eiendommer.

Vi holder oss oppdatert på lover og forskrifter, og gjennomfører årlig alt av nødvendig kursing og lisenser.

VI KAN FAGET!