Rehabilitering

Vi kan tilby rehabilitering av elektriske systemer til både private- og bedriftskunder. Uansett om det gjelder oppgdarering, modernisering og reperasjon av eksisterende anlegg eller installere helt nye systemer så kan vi hjelpe deg med å finne funksjonelle løsninger.

Elektriske Oppgraderinger og Sikkerhetsforbedringer ved Hus Rehabilitering

Elektriske Oppgraderinger for Sikkerhet og Pålitelighet

Når det gjelder rehabilitering av hus, er det ofte behov for å oppgradere eksisterende elektriske systemer. Dette innebærer erstatning av gamle ledninger, bytte av paneler og sikringer, samt installasjon av nye brytere og stikkontakter.

Smarthjem-løsninger for Elektriske Systemer

I tillegg til de grunnleggende oppgraderingene, kan smarthjem-løsninger integreres for å styre belysning, varme og andre funksjoner fra telefonen. Vi gir også råd om designvalg og valg av utstyr og materialer i henhold til forskrifter.

LED-Spotter for Stemningsfull Belysning

En populær tjeneste vi tilbyr er installasjon av LED-spotter for å skape stemningsfulle og energieffektive lysmiljøer i hjemmet. Rådgivning om lysdesign og plassering av lyskilder for optimal belysning tilbys også.

Oppgradering av Sikringsskapet

Vi kan hjelpe med å oppgradere sikringsskapet for å møte dagens behov. Dette gir bedre beskyttelse mot overbelastning og kortslutning, samtidig som det gir større kapasitet for tillegg av nye elektriske apparater.

Varmekabler i Gulv for Behagelig Varme

Ved rehabilitering vurderes ulike varmekilder, og en løsning kan være varmekabler i gulvet. Dette gir behagelig og jevn varme i rommet uten å oppta plass på gulvet. Vi gir råd om valg av varmekabler basert på behov og budsjett.

Jordede Stikkontakter for Sikkerhet

For å sikre at hjemmet er trygt og sikkert, anbefales installasjon av jordede stikkontakter i alle rom. Disse gir bedre beskyttelse mot elektrisk støt, spesielt viktig i rom med høy luftfuktighet som bad og kjøkken.

Vi holder oss oppdatert på lover og forskrifter, og gjennomfører årlig alt av nødvendig kursing og lisenser.

VI KAN FAGET!